Ekonomik sorunlar nedeniyle futbolcu protestolarıyla gündemden düşmeyen Muğlaspor’da yönetim, bu sorunu çözmek için kolları sıvadı. Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, “Önümüzdeki Cuma günü teknik heyet ve futbolcularımıza ödeme yapacağız” dedi.

Muğla’da ilaç sıkıntısı: Başkan Korkmaz’dan açıklama! Muğla’da ilaç sıkıntısı: Başkan Korkmaz’dan açıklama!

Sinem Korkmaz

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 24 haftaya kadar topladığı 36 puanla 5'inci sırada yer alan ve geçtiğimiz Pazar günü evinde karşılaştığı Osmaniye FK ile berabere kalarak, 37 puanla 6. sıraya gerileyen Muğlaspor’da yüzler gülmüyor.

Özellikle ekonomik sebepler yüzünden ve ardı ardına futbolcuların protesto girişimleriyle zor bir süreç yaşayan Muğlaspor yönetimi, parasal krizi çözmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Bilindiği üzere, yaşanan ekonomik sorunların baş gösterdiği Muğlaspor Kulübü’nde futbolcular, hafta içi gerek antrenmanda ve gerekse son oynanan Osmaniyespor maçı öncesi protestoda bulunmuşlardı.

Bu gelişmeler üzerine görüşlerini aldığımız Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, “Yönetim olarak parasal sorunları gidermek için çabalıyoruz. Önümüzdeki Cuma günü teknik heyet ve futbolcularımıza ödeme yapacağız” dedi.

Editör: Gazete Muğla