Kadın Aktüel Haber kurucusu Bilal Baykan, yayınlarına destek veren Muğla Gazetesi’ne teşekkür etti.

Gözde Yağcı

Muğla’da kadına yönelik olarak hazırlanan Kadın Aktüel Haber kurucusu Bilal Baykan, Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla Gazetesi’nin Kadın Aktüel Haber’e destek vermesinden dolayı teşekkürlerini sunan Bilal Baykan yaptığı açıklamada, “Muğla medyasında dayanışmanın güzel örneklerini Kadın Aktüel medyasında yaşamaya başladık. Geçtiğimiz dönemde Fethiye Batı Akdeniz sahibi ve Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ile olan işbirliğimizin yanında, Muğla Menteşe basınının önemli basın kuruluşu Muğla Gazetesi ile de işbirliğine başlamış olmak bizleri mutlu etti. Bu dayanışmalar Muğla medyasında güzel sinerji yaratacaktır. Elvan Göçer Hanım’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Muğla'da yaz yağışları yüzde 80’den fazla azaldı Muğla'da yaz yağışları yüzde 80’den fazla azaldı

Muğla Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer de yaptığı açıklamada, “Kadın haberlerini yayınlayan Kadın Aktüel Haber’in bölgemizdeki kadınlar ile kamu arasında köprü olmasını önemsiyoruz. Görüşmelerimizde elimizden ne geliyorsa destek verme kararı aldık. Kadın Aktüel Haber’in Menteşe dağıtımını bizzat üslendik ve kadın haberlerimizin paylaşımını açtık.

Fayda odaklı çalışmaların her zaman yanındayız. Muğla medyası güzel başarılara, örnek çalışmalara imza atacaktır. Kadın Aktüel Haber’e yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla