Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor orta sahasını tecrübeli bir isimle güçlendirdi. Profesyonel liglerde 250’nin üzerinde maçı bulunan 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Yalçın Muğlaspor ile anlaştı.

  1. Lig ekibi Muğlaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Muğlaspor son olarak tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Yalçın ile sözleşme imzaladı.

Futbola 2001 yılında Çorum Gençlerbirliği Kulübünde başlayan Oğuzhan Yalçın, daha sonra 2004 yılında Çorumspor’da profesyonel oldu. Tecrübeli oyuncu daha sonra sırasıyla Turanspor A.Ş.,Çankırıspor, Kayseri Erciyesspor, Gebzespor, Malatyaspor, Aydınspor 1923, Çorum Belediyespor ve Düzcespor takımlarında profesyonel olarak forma giydi.

MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi

7 defa da U-20 Milli Takımı forması giyen Oğuzhan Yalçın, Birinci Ligde 11, İkinci Ligde 73, Üçüncü Ligde 170, Türkiye Kupasında da 12 maçta yer aldı.

Yeşil beyazlı camianın çok köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Oğuzhan Yalçın Muğlaspor’un başarısı için tüm takım arkadaşları ile birlikte vargüçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Editör: Gazete Muğla