Milletvekili Özdağ'dan Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret

Milletvekili Özdağ'dan Şehit Aileleri Derneği'ne ziyaret
 MUHABİR
Türkiye Büyük Millet Meclisi Saadet ve Gelecek Grup Başkanı Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Özdağ, Dernek Başkanı Süleyman Taşkesen ve diğer katılımcılarla görüş alışverişinde bulundu.

Gelecek Partisi Kurucularından Prof. Dr. Recep Şener’in eşlik ettiği Milletvekili Özdağ, ülkeleri için kanlarını seve seve akıtan şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla andıklarını söyledi.

Saadet ve Gelecek Grup Başkanı Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Devletimizi ve vatanımızı ilelebet payidar kılan şehit ve gazilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Bin yıldır Anadolu topraklarındayız. Bu devletleri güçlü ordularla güçlü ekonomilerle yönettik 100 yıldır Cumhuriyet’imizi yaşatıyoruz. Şimdi de güçlü ordu güçlü ekonomi ve güçlü demokrasi ile yine yöneteceğiz. Tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz ve rahmetler diliyoruz. Aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz”

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen de nazik ziyareti nedeniyle Milletvekili Özdağ ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.