Menteşe’de “Engelsiz Dans” etkinliği

Menteşe’de “Engelsiz Dans” etkinliği
 MUHABİR
Her yıl 16 – 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ve sürdürülebilir kentsel hareketlilik konusunda farkındalık yaratan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kışla Parkı’nda ‘Engelsiz Dans’ etkinliği düzenlendi.

Her yıl farklı bir temayla kutlanan, bu yıl ‘Paylaşımlı Kamusal Alanlarda, Şehri Birlikte Yaşayalım” başlığında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası, Menteşe’de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Muğla Engelliler Derneği ve Menteşe Belediyesi işbirliğinde Kışla Parkı’nda ‘Engelsiz Dans’ etkinliği gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-09-17-at-16-31-11-2.jpeg

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal’ın da katıldığı etkinlikte Muğla Engelliler Derneği üyeleriyle birlikte dans edilerek keyifli anlar yaşandı.

whatsapp-image-2024-09-17-at-16-31-10-1.jpeg

Engelliler ile birlikte dans eden Başkan Köksal, “Burada hep birlikte eğlenmek, dans etmek, bu hareketi bu enerjiyi paylaşmak bizim için büyük bir keyif oldu. Onlar bizim gözbebeğimiz. Hep dedim onlar dezavantajlı değil ayrıcalıklı gruplar. Onlar için elimizden gelen her şeyi her zaman yapıyor olacağız” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.