Marmaris’te kıyıya ceset vurdu

Marmaris’te kıyıya ceset vurdu
 MUHABİR
-Muğla’nın Marmaris ilçesinde kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu. Bölgede yaşayan vatandaşların ihbarı ile harekete geçen jandarma ekipleri, olay yeri inceleme ekiplerin çalışması sonrasında, ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kıyıya vurmuş erkek cesedi bulundu. Bölgede yaşayan vatandaşların ihbarı ile harekete geçen jandarma ekipleri, olay yeri inceleme ekiplerin çalışması sonrasında, ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Alınan bilgiye göre, Marmaris’in Hisarönü mahallesi Bördübet mevkiinde kıyıda kimliği belirsiz bir erkek cesedi olduğunu fark eden vatandaşlar Jandarmaya haber verdi.
Kısa süre içinde bölge ulaşan Muğla İl Jandarma Komutanlığı Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede cesedin bir erkek şahsa ait olduğunu tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları çalışma sonrasında ceset, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında, ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Savcının talimatı ile Muğla İl Jandarma Komutanlığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.