Kliması bozuk kongre salonuna vantilatörlü çözüm!

Kliması bozuk kongre salonuna vantilatörlü çözüm!
 MUHABİR
Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Konakaltı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen CHP Muğla İl Kadın Kolları Kongresi'nde salonda klimaların bozuk olduğu için çalışmaması nedeniyle zor anlar yaşandı. Yaklaşık 450 katılımcının bulunduğu salonda vantilatör ile çözüm bulunmaya çalışıldı.

CHP Muğla İl Kadın Kolları Kongresi bugün Konakaltı Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor. Kongreye Muğla’nın ilçelerinde de çok sayıda katılımcı katıldı.

Kongreye, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ile Süreyya Öneş Deri̇ci̇, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede mevcut başkan Aysun Korkut aday olmazken Mavi Listede Sema Gençoğlu, Kırmızı listede Gülin Yerli, Lila listede Meltem Bulut yarışıyor.

Yaklaşık 450 katılımcının bulunduğu Kongrede salonda klimaların çalışmaması zor dakikalar yaşattı. Katılımcıların nefes almakta bile zorlandığı salona çözüm için vantilatör getirtildi.

Bu haber toplam 634 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.