Güzide KASIM - Geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan Esençayspor ile İl Sağlık Müdürlüğüspor maçı ilginç bir olaya sahne oldu. Esençayspor’da top koşturan Yiğit Kartal Esen ile İl Sağlık Müdürlüğüspor’da top koşturan Cemil Alptuğ Esen kardeşler rakip oldular.

Muğla Valilik Kupası Futbol Turnuvası çeyrek final karşılaşmaları Düğerek Stadyumu’nda başlamıştı. Turnuvalarda Çeyrek Final takımlarından Esençayspor ile İl Sağlık Müdürlüğüspor karşılaşmaları geçtiğimiz Çarşamba günü saat 16.30 da Düğerek Stadyumu’nda gerçekleşti. Hakemin maçın bitiş düdüğünü çalmasıyla müsabakasının kazananı 2-0 ile Esençayspor oldu.

Rektör Kaçar basın mensupları ile buluştu Rektör Kaçar basın mensupları ile buluştu

Maçın Kazananı Kardeşlik Oldu

Muğla Valilik Kupası Futbol Turnuvası Çeyrek Final müsabakalarında rakip takımlardan Esençayspor ile İl Sağlık Müdürlüğüspor karşılaşmasında renkli görüntüler de yer aldı. Esençayspor’da futbol oynayan Yiğit Kartal Esen ile İl Sağlık Müdürlüğüspor’da futbol oynayan Cemil Alptuğ Esen kardeşler, takımlarının galibiyeti için karşı karşıya geldiler. Kıyasıya bir rekabete sahne olan karşılaşmada galibiyeti kutlayan kardeş Esençayspor’da forma giyen Yiğit Kartal Esen oldu. Her şeye rağmen maçın kazananı kardeşlik oldu.

Editör: Gazete Muğla