MENTEŞE HASTANESİ TEMİZ Mİ? MENTEŞE HASTANESİ TEMİZ Mİ?

Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Türkiye’yi kendisine tehdit olarak gören küresel güçler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere ; içerde ve dışarda işbirlikçi hainler ve  PKK terör örgütünü ile birlikte değişik ad ve gruplar adı altında  vekalet savaşı yürütmektedirler.

Birkaç gün öncesi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı sn Recep Tayip Erdoğan ile ABD Başkanı  Donald Trump arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesine binaen kanlı terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye mühimmat verilmemesi konusunda Trump’un söz verdiği yetkililer tarafından teyit edilmiştir.

ABD,YPG veya SDG adına ne derseniz deyin kısmi olarak Türkiye’ye karşı vaz geçiyoruz deseler, tam olarak Türkiye’nin istediği şartlarda olması imkansız .Siyonist  üst aklın ajandası Ortadoğu politikasını güderken yol arkadaşlığı  arkadaşlarını yarı yolda bırakmaz. Neden diye sorarsanız bunları ayrıntıları ile izah edelim.

1 : Yapmış olduğumuz istihbarı çalışmalar neticesinde ABD, PKK terör örgütü ve Suriye uzantısı YPG ye bundan sonra yardımlarını yazılı ve görsel medyaya yansımadan, karayolunu kullanmadan Rümeylan ilçesine bağlı Kobani (Ayn el -Arap) güneyinde bulunan Harap İşk köyünde kargo uçaklarının indiği büyük hava üssünden yapacaktır.

2:Mobilasyon kapasitesi yüksek top bataryaları ile çok namlulu roketatarları Haseki’nin Türkiye sınırı Resulayn ilçesinin güneyinde Tel emir beldesinin kuzeyinde eski çiftlik alana olası bir Türkiye hamlesi için karma özel kuvvetler oluşturmuşlardır.

3:YPG tarafından bilinen ve korunan üzeri toprak ile kamufle edilmiş, sahra tipi irili ufaklı 6-8 arası hava üssü bulunmaktadır.

Azez’in kuzeyinde yer alan Parsa dağında PYD-YPG eğitim kampında temel savaş ve beden eğitimi konularında eğitim verip, Kandilden sevk edilen 2 bine yakın militan ile Pars dağında savunma hattı hazırlayıp, irtibat tünel ve hendekleri hazırlamaktadırlar.

Üst aklın uyanık çocuğu İsrail ve vurucu gücü ABD Beynelmilel münasebetler sonucu terör örgütlerine idari yapılandırma yapıp, Barzani’yi statü gereği sahiplenmeden oyalama taktiği ile Türkiye’yi hedef göstermektedirler.

Dar alanda mali ve ekonomik alanda yapılacak sıkıştırmalar, uluslararası arenada Zerrap üzerinden yalan ve mesnetsiz yakıştırmalar ile Servis edilen Türk fobisi ve Erdoğan düşmanlığı basit yaklaşımların ve temelsiz düşüncelerin ürünü olacaktır.

Unutmayalım ki hedefteki Türkiye için gün içerde bir olup, dışarıya birlikte yumruk olma günüdür.

Editör: Gazete Muğla