Hayvacı, vatandaşlar tarafından ilgiyle ve sevgiyle karşılanıyor.

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Koray Hayvacı gördüğü ilgi karşısında memnunluk duyarken, “bazen kelimeler insanın içinde bulunduğu durumu anlatmaya yetmez. Eli nasırlı amcamla, Teyzemle çok mutluyum. Beni öyle sıcak ve samimi karşılıyorlar ki insanların bu durumu yaşaması gerekir. Onları dakikalarca dinliyorum. Sorunları çözmek bazen o kadar uzunboylu bir çaba gerektirmiyor. İnsanlarımız küçük şeylerle de mutlu oluyor. Herkesin kendisine göre sorunu var

MSKÜ'de  “tacizci hoca” üniversiteden atıldı! MSKÜ'de “tacizci hoca” üniversiteden atıldı!

ancak öncelikli istenen İYİ bir ekonomi, İYİ bir Adalet ve İyi bir yaşam bunların hepsi İYİ kadrolarıyla mümkün.”dedi. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek ile yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları ve kadınların destek verdiği seçim ziyaretlerinde, İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Koray Hayvacı ile fotoğraf çekimi için yoğun talep geliyor.

Köyceğiz de Köyceğiz İYİ PARTİ İlçe teşkilatı ile seçim çalışmalarına büyük bir özveri ile devam eden İYİ PARTİ Milletvekili adayı Av. Koray HAYVACI Seçim çalışmalarında Köyceğiz’in yayla köylerini de unutmadı.”Köylü Milletin Efendisidir.” diyerek. İYİ’ler her yerde halkımızı kucaklamalıdır. Artık ülkeye huzur birlik beraberlik özgürlük hak adalet eşitlik gelmelidir.”dedi. Köylülerin yoğun ilgisi IYI PARTİ Milletvekili adayı. Av. Koray HAYVACI ve arkadaşlarını çok mutlu etti. “Bir DİP dalgası geliyor” diyerek sözlerine devam eden Milletvekili adayı Av. Koray HAYVACI “Sandıkta tüm bilinen tahminler yıkılacak. Sandıktan İYİ’ler çıkacak Birlik olanlar BİZ diyenler KAZANACAK.”dedi.

Editör: Gazete Muğla