Muğla'da feci kaza! Genç sürücü hayatını kaybetti Muğla'da feci kaza! Genç sürücü hayatını kaybetti

Muğla Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri, Muğla’daki yerel gazete ve cemiyetleri Corona virüs salgınına karşı dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi.

Sinem Korkmaz

Tüm dünyada ve ülke genelinde yayılmaya devam eden Coronavirüs salgını dolayısıyla önlemler alınmaya devam ediyor. Bu önlemler kapsamında, Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’daki yerel gazete ve cemiyetlerin ofislerini virüse karşı dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, “Büyükşehir Belediyesi’ne bu duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz. Yerinde bir çalışma yerine getirilmiş. Çünkü bildiğiniz üzere güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarımız gibi basın mensupları da her zaman sahada görev yapıyor ve risk altındaki bir sektörde görev yapmaktalar. Basın mensuplarının sokakta olmalarını kısıtlayıcı bir çalışma yok. Basınımız 24 saat boyunca görevlerinin başında ve dolayısıyla Basın mensuplarımız da risk gurubunda.  Gerek Muğla Gazeteciler Cemiyeti, gerekse yönetiminde bulunduğum Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak sektörümüze ilişkin endişelerimizi dile getirmiş, bu yönde farkındalık yaratan çalışmalar başlatmıştık. Bu anlamda, bu endişelerimizin bir nebze de olsa giderilmesine yönelik çalışmaların vücut bularak, gazete ve cemiyetlerimizin ofislerinin dezenfekte edilmesi çalışmasını başlatan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla