Emeklilere Cem Küçük'ten kötü haber!

Emeklilere Cem Küçük'ten kötü haber!
Emeklinin en düşük maaşı 10 bin lira yapılmıştı. İktidara yakın Cem Küçük'ün açıklamasına göre, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinden önce emeklilere seyyanen zam yapılması planı iptal edildi.

Cem Küçük'ün açıklamaları, emekliler arasında hayal kırıklığı yarattı. Cem Küçük, emeklilerin beklentilerini karşılamayan bu kararla ilgili "Artık emekli işi kapandı onu söyleyelim. Benim görüşüm o bitti artık. Doğru yanlış artık önümüze bakalım. Bu konuyu çok konuştuk, çok tartıştık. Artık olan oldu diyelim. Yapılan yapıldı. Kararı artık millet verecek" dedi.

Emekliler, hükümetin bu kararından vazgeçmesini ve seyyanen zam yapılmasını talep ediyor.

Emekliler, seyyanen zam yapılmasını talep ediyor

Emekliler, seyyanen zam yapılmasını talep ederek, hükümete çağrıda bulundu. Emekliler, "Seçimlerden önce emeklilere seyyanen zam yapılmasını bekliyorduk. Ancak Cem Küçük'ün açıklamaları bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hükümetten bu kararından vazgeçmesini ve seyyanen zam yapılmasını talep ediyoruz" dedi.

Emekliler, seyyanen zam yapılmasının, ekonomik zorlukların arttığı bu dönemde, hayatlarını idame ettirmeleri için önemli olduğunu düşünüyor. Emekliler, seyyanen zam yapılması halinde, hayat pahalılığına karşı daha dirençli olabileceklerini ifade ediyor.

Emekliye seyyanen zam yapılmasının faydaları

Emekliye seyyanen zam yapılmasının, emeklilerin refah düzeyini artıracağı ve ekonomik zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olacağı düşünülüyor. Seyyanen zam yapılması halinde, emeklilerin maaşları, enflasyon karşısında daha dayanıklı hale gelecek. Bu da, emeklilerin yaşam standartlarının korunmasına katkı sağlayacak.

Emekliye seyyanen zam yapılmasının, ekonomik büyümeye de olumlu katkı sağlayacağı düşünülüyor. Emeklilerin daha fazla harcama yapması, ekonomiyi canlandıracak ve istihdama da olumlu yansıyacak.

Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.