Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Gülen son yolculuğuna uğurlandı

 MUHABİR
Muğla Büyükşehir Belediyesinde uzun yıllardır Zabıta Daire Başkanlığı yapan Şevket Gülen yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. 61 yaşında vefat eden Gülen’in cenazesi Muğla Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan törenin ardından toprağa verildi.

Muğlalıların yakından tanıdığı ve uzun yıllardır Muğla’da Zabıta Daire Başkanlığı yapan Şevket Gülen yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Uzun süreden bu yana tedavi gördüğü öğrenilen Gülen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

whatsapp-image-2024-09-21-at-16-01-38.jpeg

whatsapp-image-2024-09-21-at-16-01-36.jpeg

61 yaşında hayata gözlerini yuman Şevket Gülen için uzun yıllar görev yaptığı Muğla Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Törene Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, belediye çalışanları, sevenleri ve ailesi katıldı.

whatsapp-image-2024-09-21-at-16-01-37.jpeg

Törende birer konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve eski Başkan Osman Gürün, Şevket Gülen’in çok başarılı bir yönetici olduğunu belirterek, sevenleri ve ailelerine başsağlığı dilediler.

whatsapp-image-2024-09-21-at-16-01-36-1.jpeg

Gülen’in cenazesi törenin ardından Kurşunlu Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından yeni şehir mezarlığında toprağa verildi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.