AK Parti Muğla'da delege süreci başladı

AK Parti Muğla'da delege süreci başladı
 MUHABİR
Önceki gün AK Parti genel merkezince alınan karar gereği Muğla’da: Milas, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça ve Ula ilçelerinde hafta sonu yapılması gerekilen delege seçimleri ileri bir tarihe ertelenirken diğer ilçelerde ise delege seçimleri yapılmaya başlandı.

Muğla’nın Menteşe İlçesinde İlçe Başkanı Mustafa Algan gözetiminde gerçekleştirilen delege seçimlerinde parti üyeleri 400 delegeyi belirlemek için oy kullandı. Delege seçimleri hakkında gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan:

whatsapp-image-2024-09-21-at-15-14-27.jpeg

"AK Parti Menteşe Kongre sürecimiz bugün resmen başlamış olup: öncelikle Menteşe ilçe kongresinde oy kullanacak olan delegelerin seçimi şu an da yapılmakta. Bütün üyelerimize haber verildi, mesajlar gönderildi. Sosyal medyadan olsun gerekirse partimizin ana haberleşme kanallarından olsun bütün üyelerimize bilgileri verdik. Her üyemiz oy kullanma hakkına sahiptir. Her üyemiz aynı zamanda delege olabilme hakkına sahiptir. Delege olmak isteyenler bizim mahalle başkanlarımızla irtibata geçtiler. Ve bu şekilde delege olmak isteyenlerin liste halinde pusulalarını hazırladık mahalle mahalle. Bu arkadaşlarımız inşallah nasip olursa Menteşe İlçe kongremizde oy kullanacaklar. Daha sonra seçilecek ilçe başkanına göre de il kongresinde temsil edecekler .Toplam 400 delegemiz var. Bu delege sayılarımız mahallerde aldığımız oy oranları ve seçmen listesine göre farklılık arz emekte. Ona göre de süreci inşallah tamamlayacağız. İlk adımı attık" dedi.

whatsapp-image-2024-09-21-at-15-14-29-2.jpeg

whatsapp-image-2024-09-21-at-15-14-29-1.jpeg

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.