CHP ve DEM Parti’nin Narin önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi!

CHP ve DEM Parti’nin Narin önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi!
CHP ve DEM Parti’nin Meclis Başkanlığına sunduğu, 'Narin Güran Cinayetinin Tüm Yönleriyle Araştırılması' başlıklı araştırılsın önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.

Diyarbakır'da 8 yaşında katledilen Narin Güran cinayeti çözülemiyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili CHP ve DEM Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda verdiği grup önerileri reddedildi. CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, "Nasıl dijital delillere hemen el koymaz? Nasıl muhtemel şüphelileri birbirinden ayırmaz? Neden dijital delillere ulaşılmasını engellemez? Orası askeri havalimanı, her tarafta kamera var. Bu kameraları ben biliyorsam güvenlik güçleri nasıl bilmez, o kameralara nasıl ulaşmaz?" dedi.

NARİN SORUŞTURMASINDA SON DURUM

Narin Güran soruşturması kapsamında cinayetle ilgili baş şüpheli konumundaki amca Salim Güran, anne Hediye Güran ve ağabey Enes Güran dahil toplamda 12 şüpheli tutuklandı. Narin'in babası Arif Güran katıldığı canlı yayında itirafçı Nevzat Bahtiyar'dan şüphelendiğini söyledi. Soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.