Cübbeli Ahmet olarak bilinen tarikat lideri Ahmet Mahmut Ünlü, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile görüştükten sonra geri adım attı. Ünlü, "Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılan 'Öcalan çağrısının' yankıları sürüyor. Türkiye gündemine bomba gibi düşen açıklamaya farklı kesimlerden farklı tepkiler gelmeye devam ediyor.

“Cübbeli Ahmet” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'den konuyla ilgili yorum geldi. Ünlü, yaptığı açıklama ile Bahçeli'yi "Herkes haddini bilecek. Kimsenin memleketinin dinamikleriyle oynamaya haddi yok" sözleriyle eleştirmişti.

ÇAKICI GÖRÜŞMESİ SONRASI BAHÇELİ'Yİ ÖVDÜ

Ünlü tarafından yapılan açıklamaya en büyük tepki ise Bahçeli'ye yakınlığı ile bilinen suç örgütü lideri Alaaddin Çakıcı'dan geldi. İkili arasında yapılan görüşme sonrası Cübbeli Ahmet, önce paylaşımlarını sildi, sonra ise Bahçeli'yi öven açıklamalarda bulundu.

Cübbeli Ahmet, paylaşımında şunları söyledi:

"Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki; Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki; Kandil Abdullah Öcalan’ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor.

Böylece Devlet Beyefendi’nin: 'PKK’nın arkasında Siyonist Yahudiler ve Amerikalılar var' sözünün doğruluğu ortaya çıkmış oluyor.

Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış.

İYİ Parti'den istifa İYİ Parti'den istifa

Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün dâhilî ve hârici tehlikelerden muhafaza buyursun. Amin!”

Cubbeli

Kaynak: Haber Merkezi