CHP’nin bir sonraki seçimde göstereceği cumhurbaşkanı adayını belirlemek amacıyla düzenlenen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu ön seçim, 81 ilde kurulan 5 bin 600 sandıkta başladı.

Ukrayna ve İngiltere Arasında Silah Üretimi İçin Kredi Anlaşması Ukrayna ve İngiltere Arasında Silah Üretimi İçin Kredi Anlaşması

Ekonomim'in haberine göre saat 08.00 itibarıyla başlayan oy kullanma işlemi kapsamında, CHP üyeleri il ve ilçelerde toplam 5 bin 960 sandıkta oy kullanırken, vatandaşlar da 5 bin 960 “Dayanışma Sandığı”nda oy verebilecek.

Parti teşkilatlarının yanı sıra CHP Genel Merkezi’nde de sandıklar kuruldu. Oy verme işleminin saat 17.00’de tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: EKONOMİM