Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun Muğla Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Sinem Korkmaz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun, Muğla Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut ile yerel basının gelişimine yönelik bilgi alışverişinde bulunan Sağun, Muğla Gazetesi çalışanlarının saha çalışmalarını beğeniyle takip ettiğini ifade etti.

Başkan Akmeşe: “Ülkemizde 10 milyonu aşkın sığınmacı ve kaçak var” Başkan Akmeşe: “Ülkemizde 10 milyonu aşkın sığınmacı ve kaçak var”

Muğla Gazetesi muhabirlerinin alandaki çalışmalarını gazetelerine başarıyla yansıttıklarını işaret eden Müdür Sezgin Sağun, “Muğla Gazetesi, Muğla’mıza en güzel hizmet eden ve gelişmeleri kamu yararına haber yapan gazetelerimizden biri. Muhabir arkadaşlarımız Muğla’mızı, yerelimizi gazeteye başarıyla taşıyorlar. Muğla’nın gündemini belirlemek adına iyi çalışmalar yapıyorlar. Bundan dolayı çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Muğla Gazetesine misafirperverliği için de teşekkür ederim” dedi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut da, İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sağun’un nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası paydaşlığa önem verdiklerini, Muğla basınına yarar sağlayacak her türlü yarar içeren çalışmaya hazır olduklarını belirterek, İletişim Başkanlığının yayınları üzerindeki eleştiri ve önerilerine açık olduklarını ifade etti.

Editör: Gazete Muğla