BİM sonunda getirdi: Evin beklediği ürün 899 liradan satılacak

BİM sonunda getirdi: Evin beklediği ürün 899 liradan satılacak
Bim, 28 Haziran 2024 kataloğunda Fakir Range model vantilatörü tanıttı. 5 kanatlı pervane, 55 Watt güç, salınım fonksiyonu ve ayarlanabilir eğim-yükseklik gibi özelliklere sahip olan bu vantilatör, 899 TL fiyatla satışa sunuldu

Piyasada 1000 TL'nin altında satılmayan Fakir ürünlerine göre bu fiyat oldukça uygun. Ürünün 2 yıl garanti ile sunulması, kullanıcılar için ek bir güvence sağlıyor. Bim’den bu vantilatörü almayı düşünenlerin hızlı davranması gerekiyor çünkü stoklarla sınırlı.

28 Haziran 2024 itibarıyla Bim mağazalarında Fakir Range vantilatör satışa sunuldu. Vantilatör, 5 kanatlı pervane, 55 Watt güç, salınım fonksiyonu ve ayarlanabilir eğim-yükseklik özellikleriyle öne çıkıyor. Bim’de 899 TL'ye satılan bu model, piyasadaki diğer Fakir vantilatörlerine göre oldukça uygun bir fiyat sunuyor. Fakir'in ürünleri genellikle 1000 TL üzerinde satılıyor, bu yüzden Bim'deki bu indirim oldukça avantajlı. Ürünün 2 yıl garanti ile sunulması, kullanıcılar için ek bir güvence sağlıyor.

28 Haziran Bim kataloğu 2024 indirimleri duyurulmuştu. Günün en çok dikkat çeken ürünü ise Bim vantilatör oldu. Fakir Range modelinin satışa çıktığı Bim’de fiyatlar da piyasaya göre çok uygun.

Fakir Range Özellikleri Neler? Fakir Range Alınır mı?

Fakir Range özellikleri şöyle;

5 kanatlı pervane
55 Watt güç
Salınım fonksiyonu
Ayarlanabilir eğim ve yükseklik
Fakir Range modeli Bim’deki fiyatı 899 TL. Fakir’in şu andaki satış fiyatlarında 1000 TL’nin altında ürün bulunmuyor. Bu nedenle vantilatör ihtiyacı olanlar için Bim indirimli vantilatör fiyatı oldukça uygun. Üstelik Fakir güvencesi ve 2 yıl garanti de sunuluyor.

(HABER MERKEZİ)

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 2288 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.