İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu

Muğla’nın Dalaman, Ortaca, Yatağan ve Ula belediyelerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 4 adet çöp kamyonu hibe edildi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in, girişimleriyle Muğla’nın Dalaman, Ortaca, Yatağan ve Ula belediyelerine birer adet çöp kamyonu hibe edildi.

2018 yılında Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına Muğla’nın çevre temizliği hizmetlerinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünce satın alınan 4 adet çöp kamyonu, AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un onayıyla Dalaman, Ortaca, Yatağan ve Ula belediyelerine hibe edildi. Belediyelerin temizlik filolarını güçlendiren araçlar, önceki gün teslim edilerek Ramazan Bayramı tatili öncesi göreve başladı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olmak üzere, Muğla Valisi Esengül Civelek ile AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir,’e teşekkür etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir, Muğla’nın turizmde Türkiye’nin gözbebeği bir il olduğunu belirterek, AK Partili belediyelerin hizmet için birbirleriyle yarıştıklarını ifade etti. 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana AK Parti ve Cumhur İttifakı MHP’nin kazandığı Ortaca’da değişimlerin gözle görülür biçimde yaşandığını aktaran milletvekilleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ederek, araçların belediyelere hayırlı olması dileklerini iletti.

Editör: Gazete Muğla