Muğla TEK Koleji Rusya’da Türkiye’yi temsil edecek Muğla TEK Koleji Rusya’da Türkiye’yi temsil edecek

Muğla’nın Menteşe ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı bulunan Orgeneral Mustafa Muğlalı İş Hanı’nın akıbeti belirsizliğini koruyor.

Orgeneral Mustafa Muğlalı İş Hanı’nın, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle çıkan yıkım kararına karşı açılan davada mahkemeden, ‘Yürütmeyi durdurma’ kararı çıkmıştı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı esnafı ile bir araya geldi. Başkan Aras ve Köksal, İşhanının mevcut hali ve gelecek planı hakkında görüş alışverişinde bulunarak esnaf ve işyeri sahiplerinin taleplerini dinledi.

Başkan Aras, “Her konuyu ‘yerinde demokrasi’ ilkemizle Muğlalılarla konuşacağız ve uzlaşma sonucuyla karara başlayacağız.

Menteşemizde bulunan Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı esnafımızla bir araya geldik.
İşhanının mevcut hali ve gelecek planı hakkında görüş alışverişinde bulunarak esnaf ve işyeri sahiplerimizin taleplerini dinledik” dedi.

Başkan Köksal ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras ile birlikte riskli yapı olduğu tespit edilen Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanı hakkında kat malikleri ve kiracılarla süreci görüşmek, çözüm üretmek için bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

Editör: Gazete Muğla