31 Mart yerel seçimlerinde Menteşe Belediye Başkanı seçilen Gonca Köksal, göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği halk buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.

“EKONOMİK KOŞULLAR TÜM BELEDİYELERDE SIKINTI”

Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen halk buluşmasına katılan Başkan Köksal, “Bundan sonraki süreçte bu şehre katkı olabilecek bir yol çizebiliriz. Biliyorsunuz ekonomik koşullar tüm belediyelerde sıkıntı biliyoruz yani tüm ilçe belediyelerin durumu çok parlak değil. Ama bu dediğim gibi asla bir bahane değil. Bu birliktelik ile bu bütünlük içinde bunların hepsini teker teker aşacağımızı düşünüyoruz. Bugün mesela şu anda karayollarıyla bir toplantımız vardı kritik kavşaklarımız var sorunlu özellikle bizi de davet ediyorlar özellikle bu sorunların biz birlikte çözmeye çok gönüllüler. Kurumlardaki çehre çok değişti. Yani ülkemizdeki değişim aslında şehrimizdeki değişim bütün ilişkilere yansıdı. Daha sıcak bundan sonra daha samimi daha bütünlük içinde inşallah bu süreci yürüteceğiz.

Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Muhtarlıklar kanalıyla mahalle çalışmalarına yürüteceğiz her mahallemize gideceğiz dedik. Ortak ihtiyaçları öncelik sırasına göre belirleyeceğiz dedik çünkü biz sıralama yapmamız maalesef şart. Her bir işe bir anda hepsine girip çözmemiz mümkün değil teknik açıdan da ekonomik açıdan da. İhtiyaçlar sıralamasını mahalle halkıyla birlikte alacağız dedik yani 3 kişinin kararı değil yapacağımız toplantılarla ortak akılla yine belirleyeceğimiz ihtiyaçları birer birer çözeceğiz. Büyükşehir her daim destek her konuda yanımızda hiçbir sıkıntımız yok” dedi.

VATANDAŞLAR EKSİKLERİNİ SIRALADI

İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu

Menteşeli vatandaşlar imar, temizlik, ilçedeki wc eksikliği, Pazar yeri gibi birçok konuda sıkıntılarını ve eksiklerini tek tek söz hakkı alarak sıraladı. Başkan Köksal birimleri vatandaşların taleplerinin çözümü noktasında görevlendirdi.

Akyol Pazar yerinin yenilenmesi konusunda talepte bulunan vatandaşa Başkan Köksal, "Çalışmaları hızlandırılacağız, sağlam olmayan sosyal konutları iyileştirmemiz gerekiyor öncelikle. Bu kapsamında pazar yerini de değerlendireceğiz. Akyol’da sorunlu binaların iyileştirilmesinin ardından Akyol Pazarı hızlıca eski canlılığını kavuşacak” dedi.

Editör: Beritan Yücel