CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeterli malzeme olmadığına dair çıkan iddialara yönelik Başhekim Vekili Dr. Salih Akkuş’tan açıklama geldi. Akkuş, “Yaşanmakta olan Coronavirüs salgını nedeniyle halka hizmet veren sağlık personelimize gerektiği yerde, yeteri kadar kullanmak üzere kişisel koruyucu ekipmanlar verilmektedir. Malzeme kıtlığı diye bir şey yoktur” dedi.

Sinem Karakaya

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MSKÜEAH)’nde sağlık personellerinin yeterli malzemeye sahip olmadıklarına yönelik ortaya atılan iddialara Hastane Başhekim Vekili Dr. Salih Akkuş açıklık getirdi.

Sağlık personellerine yeteri kadar koruyucu ekipmanların verildiğini söyleyen Başhekim Vekili Akkuş, hastaneye giriş yapanlara maske verildiğini de vurguladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MSKÜEAH ) Başhekim Vekili Salih Akkuş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaşanmakta olan Coronavirüs salgını nedeniyle halka hizmet veren sağlık personelimize gerektiği yerde, yeteri kadar kullanmak üzere kişisel koruyucu ekipmanlar verilmektedir. Malzeme kıtlığı diye bir şey yoktur.  Gereksiz tüketimden kaçınarak uygun yerde uygun malzeme verilmektedir. Hastanemize başvuran hastalarımıza da girişte cerrahi maske uygulaması yapılmaktadır. Bunu dışında gereken ve ihtiyaç duyan hastalarımıza da cerrahi maske uygulaması yapılmaktadır.”

Editör: Gazete Muğla