Neval Çolak- Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Muğla Şubesi yeni ofisine taşındı. Geçmişten gelen birikimini, yeni yönetim anlayışı ve Aegon'un küresel güç ve deneyimi ile birleştirerek yeniden yapılanan Aegon Emeklilik ve Hayat Muğla’da büyümeye devam ediyor.

Ülke çapında iyi örgütlenmiş, donanımı, bilgi ve becerisi yüksek danışmanları aracılığıyla, geleceğe yönelik beklenti ve finansal ihtiyaçları doğru biçimde analiz edip, esnek, yararlanması kolay ve anlaşılır olarak tasarlanmış ürün ve hizmetler arasından en uygun çözüm önerisini, yalın ve eksiksiz biçimde aktararak, karar verme yolculuğunda Muğla müşterisinin yanında olmaya devem edecek.

Yeni ofisine taşınan Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Muğla Şubesi açılış törenine İzmir- Muğla bölge müdürleri, Muğla yöneticileri, birim yöneticileri ve danışmanlar katıldı. Açılış kurdelesini kesen Ege-Akdeniz Direktörü Füsun Turan Turgut çalışmalarından dolayı Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Muğla Şubesi ekibine tebriklerini sunarak, büyük, başarılı ve güçlü bir aile olduklarını dile getirdi.

Muğla'da yaban hayatı fotokapana yansıdı Muğla'da yaban hayatı fotokapana yansıdı

İzmir Muğla Bölge Müdürü Berrin Onur; “2007 yılından beri bu şirkette çalıyorum. En başta buradan adaylıktan beri bu işi öğrenerek başlayarak bu günlere gelmiş bulunmaktayım. Dolayısıyla yeni başlayan arkadaşlara ışıklı yol tutmak, yol göstermek önceliklerimiz arasında. Aegon kültürünün en büyük özelliği, yolun başında olan arkadaşları geleceğe hazırlamak, bu işte bir meslek edinmelerini sağlamak ve sektörü sahiplenmelerini sağlamak. Aegon, bireysel emeklilik ve hayat sigortası üzerine çalışıyor. 2008 yılında Türkiye’ye girdi. Yaklaşık iki asırlık bir firma, Hollanda menşeli bir firma. 26 ülkede faaliyet gösteriyor. Müşteri portföyü ve çalışan kitlesi ile büyük bir şirket.” dedi.

“7 Kişi Başladık Şuan 40 Kişilik Kadroya Sahibiz”

Aegon Muğla şubesi olarak 7 kişi başladıkları bu yolda şuan 40 kişilik bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Onur; “Bugün çok heyecanlı bir gün, açıkçası arkadaşlarını da aynı heyecan ile paylaşıyorum. Daha önceki ofisimizden buraya taşınmamızın en büyük nedenleri şirketimiz büyüyor, büyüme planı ile birlikte bugünlere geldik. Eski yerimiz yetmiyordu bize, küçük geliyordu. Büyüyoruz, büyüdükçe de iyi işler çıkarmak için çalışma alanımızın da çalışanlarımız için çok önemli. Önce çalışanlarımızı düşünmeliyiz.  Ageon Muğla Şubesi olarak 7 kişi çalışandan şuan 40 kişilik bir kadroya sahibiz. Artık daha iyi şeyleri yaptıkça, daha iyileri çalışanlarımızın hakkı olduğunu düşünerek, emeği olduğunu düşünerek böyle bir atılım yaptık. Çok zor şartlardan geldik. İki yıl önce hayallerimizin arasında da bir gün 40 kişiye çıkarız, Aegon’u Muğla’da duyururuz dediğimiz nokta da arkadaşlarda bu hayallerin peşinde, gerçekten özverili ve fedakarca çalıştı. Yüzlerindeki mutluluk, başarmışlığın temellerini atmaktan geçiyor. Aegon, herkesin bu işi öğrenmesi için kucak açıyoruz. Amacımız sıkıcı bir çalışma ortamı yaratmak değil, gönüllü, motivasyon ve moralle çalıştığımız yerde iyi işler çıkarabiliriz. Dolayısıyla biz başardık. Bunun devamı gelecek, Aegon Muğla’da büyüyor ve emin adımlarla ilerliyor. Gerçekten yetenekli, gerçekten çalışmak isteyen genç arkadaşlarımıza istihdam yaratmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Aegon Emeklilik ve Hayat çalışanları olarak müşterilerimizin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışmaya devam edeceklerini belirten AegonMuğla Bölge Yöneticisi Erdem Sarı; “Biz Muğla Bölge Müdürlüğü olarak 2012’den beri buradayız, çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreye kadar çok fazla büyüme evresi ile gelmedik aslında birazda kapalı kutu şeklinde ilerledik. 2019 Şubat’tan beri ciddi bir yatırım yaparak, Muğla bölgesine özellikle, Muğlalı insanlarla, Muğla’nın temel iş gücü ile birlikte yaklaşık 30 danışman arkadaşımız, saha satış temsilcisi, 3 yöneticimiz ve idari çalışanlarımızla toplam kadro ile birlikte 40 kişiyle Muğla’ya hizmet veriyoruz. 50 kişiye kadar büyüme olasılığımız var. Bu şu demek oluyor aslında, biz 18 tane büyük diyebileceğimiz Türkiye pazarında hizmet veren sigorta kuruluşları arasında tek olarak Muğla’da bölge müdürlüğü olarak çalışan bir yapımız var. Bu bizim için ciddi bir cesaret, ciddi bir özgüven ve gerçekten arkadaşlarımızın yapabileceklerine inancımızla alakalı olan bir büyüme stratejisi. Bu döneme kadar iyi getirdik ve başardık. Bugünde burada yeni konsept ofisimizle, tamamen Avrupai dediğimiz, Türkiye’de çok göremeyeceğimiz, çalışanlarının rahat edebileceği ve tamamen insana yatırım yapabileceği şirket olarak vizyonumuz gereği yeni ofis modeline geçtik. Çalışırken eğlenmek, işinde mutlu olmak temel prensiminiz.  Güçlü, güvenilir ve hizmet odaklı bir çözüm ortağı olan Aegon Emeklilik ve Hayat çalışanları olarak müşterilerimizin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kaydetti.

Editör: Gazete Muğla