Muğla Haberleri

Yılbaşı Biletlerine Muğla’da Yoğun İlgi Devam Ediyor

SİNEM KARAKAYA- 31 Aralık’ta yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. Büyük ikramiye 80 milyon TL olarak...

SİNEM KARAKAYA- 31 Aralık’ta yapılacak yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. Büyük ikramiye 80 milyon TL olarak açıklanmasının yanı sıra 10 adet 1 milyon lira, 30 adet 100 bin lira, 100 adet 10 bin lira ve 200 adet 5 bin liralık ikramiye verileceği açıklanmıştı.

Özel çekilişe son günler kala yılbaşı biletlerine Muğla’da yoğun ilgi devam ediyor. Milli Piyango Muğla Bayisi Ramazan Uysal, satışların yoğun olduğunu ve en çok çeyrek biletin satıldığını söyledi.

Yılbaşına sayılı günler kala çeyrek bilet 20, yarım bilet 40, tam bilet ise 80 TL’den satışa sunuluyor. Yılbaşı biletlerine yoğun talebin devam ettiğini belirten Milli Piyango Muğla Bayisi Ramazan Uysal; “Bu yıl ki büyük ikramiye 80 milyon. Satışlar başladığından beri Muğlalılar çok bilet aldı. Son saate kadar da satışlar devam eder. Yoğun bir ilgi var. Her sene satışlar, bir önceki yıla göre düşüyor ama bunu da şükür. Özellikle İstanbul biletlerine çok talep var. İnşallah büyük ikramiye Muğla’ya çıkar. Yoğunluktan dolayı bilet ayırtanlar çok. Doğum tarihlerine göre bilet ayırtıyorlar. Büyük ikramiye açıklandığından beri bilet almasalar bile çok soranlar oluyor. Muğlalılar yılbaşı biletlerine büyük ilgi gösteriyor” dedi.

Sahte Biletlere Dikkat

Bilet almak için son günü bekleyen vatandaşlara uyarıda bulunan biletçi Ramazan Uysal; “Her sene olduğu gibi bu sene de sahte biletler piyasaya çıkabilir. Vatandaşlarımız mağdur olmamaları için biletlerini güvendiği biletçilerden almalılar veya biletin sağ alt köşesinde bulunan seri numarasının kabarık olmasına dikkat etmeliler. Muğla’da sahte bilet olmaz. Muğla’da sahte bilet ben hiç duymadım ama dikkat etmekte fayda var” dedi.

“Büyük İkramiye Muğla’ya Çıkabilir”

Büyük ikramiyenin Muğla’ya çıkmasını arzulayan biletçi Ramazan Uysal; “Büyük ikramiye inşallah Muğla’ya çıkar. Normal biletten çok İstanbul bileti sattık. Bu kadar çok bilet satın alan varken neden Muğla’ya çıkmasın ki. Hayırlısı neresiyse o olsun” şeklinde konuştu.