Yaklaşık 19 yıldır yönetimin başında tek adam olan,her fırsatta dediğim dedik diyen,kendini mevcut futbol değerlerinin üstünde tutan dikta yönetimi Kayseri Kadir Has stadında dün gece oynanan müsabakanın ardından taraftar nezninde raf ömrünü bitirmiştir.

MHP Muğla'da o ilçe başkanı görevden alındı MHP Muğla'da o ilçe başkanı görevden alındı

Saha içerisinde iki yan bir geri sistemi ile yan bağlama oynayan doldur boşalt sistemini benimsiyerek arpa boyu yol alamayan kısır,korkak ve basiretsiz futbol sınıfta kalmıştır.

Fenerbahçe ve Fenerbahçe değerleri ile kimsenın oynama hakkı yoktur.Her yenilgide bahaneler arayan,komplo teorileri ile birilerini zan altında bırakmayı ilke edinen suçu kendi yerine başkasında arayan yönetimin sürekli içe dönük tartışmalar yaratarak zaman tüketmesi,hantal bir yapıya bürünmesi yenilir yutulur cinsten değildir.

Şampiyonluğa giden bir takım her takımı yenecek diye bir kaide yoktur.Mücadele eder yeterli eforu sarfederek terinin son damlasına kadar savaşarak yenilebilirsin;işte o zaman kimsenın söyleyecek sözü olmaz,ama ruhsuz bir o kadarda isteksiz futbol oyun tarzı sergilemenın anlamı yoktur.

Futbol sahalarının dışına çıkarak her fırsatta Atatürk üzerinden siyasi mesajlar vermeye çalışmayın.Recep Tayip ERDOĞAN ile bir hesabın varsa yüreğin yetiyorsa çıkarsın hesaplaşırsın.Hesaplaşmadan korkuyorsan taraftar ile baskı kurma,kendi oyunlarına alet etme.Dikta RTE değil sizlersiniz.

Yenilik doğanın ve geleceğe emin adımlar ile yürümenın doğal şartıdır.Tıkanan mekanizmaları harekete geçirecek çözüm odaklı analitik düşünce ile bu takımı hedefe götürecek tek isim Ali KOÇ tur.O yüzden Yetiş ya Ali sabrımız kalmadı.

Editör: Gazete Muğla