Muğla Haberleri

Yeşil Beyaz Garden Park Misafirlerini Bekliyor

Neval ÇOLAK- Muğla’nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesi’nde, Muğla’da farklı konsept yaratmak, müşterilere kaliteli, temiz hizmet sunmak ve mutfağı...

Neval ÇOLAK- Muğla’nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesi’nde, Muğla’da farklı konsept yaratmak, müşterilere kaliteli, temiz hizmet sunmak ve mutfağı ile diğer mekanlardan farkını ortaya koymayı hedefleyen Yeşil Beyaz Garden Park açılışını gerçekleştirdi.

İşletmesini, 1998 yılında Muğla’ya gelen, Muğlaspor Lokali, Umut Pide Lavaş ve Yeşil Beyaz Park’ın işletmeciliğini yapan Metin Özel ve Kamuran Özel kardeşler, işletme yöneticiliğini Nurşah Kandemir’in yapacağı Yeşil Beyaz Garden Park hizmete girdi. Birçok katılımcıyla gerçekleşen açılış programı kokteyl ve müzik eşliğinde devam etti.

Açılışta konuşma yapan Metin Özel, Kamuran Özel ve Nurşah Kandemir; “Sektörde uzun sürede var olduğumuz hizmet sektörüne restorant ve düğün salonu ile devam edeceğiz. Muğla’ya güzel bir mekan yapmaya çalıştık. Çok iddialıyız. Uzun süren emeklerimizin sonunda bugün açılışımızı yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi Muğla halkına yakışan hizmetiyle, servisiyle, lezzetiyle, sunumuyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Muğla’mıza hayırlı olsun. Herkesi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarında Yeşil Beyaz Garden Park’ın konseptini vurgulayan İşletme Sahibi Metin Özel İşletme Yöneticisi Nurşah Kandemir; “Sabah kahvaltılarına ağırlık vererek misafirlerimize aradıkları her çeşidi sunacağız. Öğlenleri bir ev yemekleri tarzında bir kırmızı et bir beyaz et bir zeytinyağlı kuru fasulye pilav ana menümüz olacak. Dünya mutfağından steak menü olarak et ağırlıklı çalışacağız. Akşamları nezih bir ortamda Dünya mutfağını, Osmanlı mutfağını, bilinen Türk mutfağını karıştırarak bir et restorandı gibi hizmet vereceğiz. Şunu da belirtmek isteriz, işletmemizin teras katında sırf misafirlerimizin rahat sunumlar ve toplantılar yapabilmesi için salon ayarladık. Salonumuz 30 kişiliktir. Sadece televizyonumuz ve projektörümüz olacak. Sadece sunum ve toplantılar için bir salon dizayn ettik. Gelen misafirlerimiz burada yemeklerini yerken aynı zamanda yapmış oldukları işe odaklanıp o işle ilgili sunumlarını, toplantılarını yapabilecekler. Düğün salonumuz yapım aşamasında. En kısa zamanda tamamlanıp misafirlerimizin hizmetine açılacak. İlk önce amacımız hizmeti öne çıkarmak. Kaliteli ürünü üretmek, temiz olmak ve müşterilerimize sunmak olacak. Buraya gelen bütün misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktan başka hiçbir düşüncemiz yok. Samimi ve sıcak bir hava yaratmak istiyoruz ve bu konuda çok iddialıyız.” dedi.