Muğla'daki o cami 55 Milyon TL’ye restore edilecek Muğla'daki o cami 55 Milyon TL’ye restore edilecek

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden yılların efsane Muğlaspor’u ligin bitimine üç hafta kala ligde kalmak için büyük mücadele veriyor. Önceki gün oynanan yerel derbide Yatağanspor’a tek golle boyun eğen Muğlaspor kendini ateşe attı.

Ligde kötü günler geçiren Muğlaspor son oynanan Yatağanspor maçında aldığı mağlubiyetle kendini iyice ateşe attı. Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden ve bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Muğlaspor ligin bitimine üç hafta kala düşme potası sınırında yer alıyor.

Önceki gün oynanan maçta Yatağanspor’a son dakikalarda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan yeşil beyazlı ekip bu yenilgi ile Yatağanspor’un 6 puan gerisine düştü.

Ligin bitimine üç hafta kala ligde 14 puanla yedinci sırada yer alan Muğlaspor’u zorlu üç hafta bekliyor. Ligde bu hafta sonu deplasmanda şampiyon adaylarından Alaçatıspor’a konuk olacak olan Muğlaspor diğer hafta ise kendi sahasında diğer şampiyon adayı Yeşilovaspor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı ekip ligin son maçında ise düşme potasındaki rakibi Yıldızspor ile karşılaşacak.

Ligde son iki sırada yer alan takım direk küme düşerken, iki Muğla takımından alt sırada yer alan takım ise Süper Amatör Lig şampiyonu Ortaca Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.

Editör: Gazete Muğla