YAŞLI KADINI BULMAK İÇİN "BİLBOARD" İLANI VERDİLER

YAŞLI KADINI BULMAK İÇİN "BİLBOARD" İLANI VERDİLER
 MUHABİR
Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu'nu bulmak için yakınları tarafından kentteki billboardlara kayıp ilanı verildi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu'nu bulmak için yakınları tarafından kentteki billboardlara kayıp ilanı verildiği görüldü.
Alınan bilgiye göre, Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Sabriye Dedeoğlu,15 Temmuz günü Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, jandarma ve AFAD ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Sabriye Dedeoğlu’nun en son Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiğini tespit etti.
Günlerdir bu bölgede arama kurtarma faaliyetlerine ağırlık veren ekipler, yaşlı kadının bulunması için seferber oldu. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş şube ekipleri, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Bünyesinde görevli "Komando Zıpkın Timi", İHH, AFAD, MEB AKUT ekipleri ve SAR ekipleri iz köpekleriyle birlikte yoğun çaba sarf ederek Sabriye Dedeoğlu’nu bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Arama çalışmaları kaybolan Sabriye Dedeoğlu’nun bulunması için tüm hızıyla devam ediyor.
KAYIP İLANI VERDİLER
Ekiplerin yoğun çabalarına rağmen 10 gündür bulunamayan Alzheimer hastası 75 yaşındaki
Sabriye Dedeoğlu'nu bulmak için yakınları tarafından kentteki billboardlara kayıp ilanı verildiği görüldü. Kayıp ilanında, yaşlı kadının fotoğrafının yanı sıra güvenlik kameralarına yansıya son görüntüsü ile irtibat için 05058660701 numaralı telefona yer verildiği görüldü.

whatsapp-image-2024-07-26-at-09-31-49.jpeg

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.