Muğla İli genelinde Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, dört günlük sokağa çıkma yasağını ihlal eden kişilere uygulanan adli ve idari işlem sonucu 268 kişiye toplam 309 bin 126 lira cezai işlem uygulandı.

Neval Çolak

Muğla genelinde 13 ilçede Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, dört günlük sokağa çıkma yasağını ihlal eden kişilere uygulanan adli ve idari işlem sonucu 268 kişiye toplam 309 bin 126 lira para cezası yazıldı.

Menteşe Kaymaklığı’ndan edinilen bilgiye göre, Muğla geneli ve 13 ilçede Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, hafta sonu sokağa çıkma yasağını ihlal eden 8 kişiye adli, 260 kişiye idari işlem uygulandığı açıklandı.

Öte yandan edinilen bilgiye göre Muğla’nın en yüksek adli işlem sayısı Ortaca’da 5 kişi olarak kayda geçti. En yüksek idari işlem sayısı ise Bodrum 119, Fethiye 45, Marmaris 33, Ortaca 17, Milas 16 ve Dalaman’da 15 kişiye cezai işlem uygulandığı belirtildi.

"Anneleri Aşılat Buzağını Yaşat" Projesi "Anneleri Aşılat Buzağını Yaşat" Projesi

Yasağa uymayan 268 kişiye ceza yazıldı

MENTEŞE’DE CEZA YOK

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde dört günlük sokağa çıkma yasağının ardından Menteşe Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından edinilen bilgiye göre yasağı ihlal eden vatandaşın olmadığını belirten Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe halkına en içten teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum. Bu son dört günlük sokağa çıkma yasağında tüm talimatlara, kurallara harfiyen uydular. Her hangi bir cezai işlemde uygulanmadı. İnşallah en kısa zamanda atlatacağız” dedi.

Editör: Gazete Muğla