Gündem

Yaralıya etmek istediler, hayatlarından oldular

Yapılan uyarılara rağmen trafik kazaları can almaya devam ediyor. Sivas'ta, bariyerlere çarpan otomobilin yaralı sürücüsüne yardım etmek için duran ve otomobillerinden inen 2 kişi, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza Sivas- Kayseri karayolunda meydana geldi. F.Y. (30) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarptı. Cumhuriyet'in haberine göre, yoldan geçtiği sırada kazayı gören sürücüsü Raşit Özdemir (57) ve yanında yolcu olarak bulunan Mert Eren Öcal (29), kaza yapan sürücüye yardım etmek için durdu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Bu sırada aynı yönden gelen M.İ. (48) yönetimindeki hafif ticari araç, duramayarak yol kenarında yaya halinde olan Raşit Özdemir ve Mert Eren Öcal'a çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Kazada Raşit Özdemir, Mert Eren Öcal ve F.Y., yaralandı. Yaralılardan Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırılan Raşit Özdemir ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Mert Eren Öcal kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.