Gündem

Yangında ölen annenin kayıp kızı ölü bulundu

Konya'nın Kulu ilçesinde yaşanan acı olayda, dün çıkan yangında hayatını kaybeden 80 yaşındaki Ayşe Yıldırım ve 45 yaşındaki oğlu Enes Yıldırım'ın ardından ailenin diğer ferdi 49 yaşındaki Kadriye Yıldırım da ölü olarak bulundu.

Dün sabah erken saatlerde ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki Karacadağ Mahallesi'nde meydana gelen yangın, Osman Yıldırım'a ait müstakil bir evde başladı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler yangını söndürse de, evde yaşayan Ayşe Yıldırım ve oğlu Enes Yıldırım hayatını kaybetti.

Kayıp Ailenin Üyesi

Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, ailenin hasta olduğu ve Konya'da hastanede tedavi gördüğü belirtilen kızı Kadriye Yıldırım'a ulaşmak için çalışma başlatıldı. Yakınları tarafından hastanelerde aranan Kadriye Yıldırım'a ulaşılamayınca, aile bireyleri Yıldırım ailesinin ilçe merkezindeki kiralık evine gittiler. Eve giren yakınları, Kadriye Yıldırım'ı hareketsiz vaziyette buldu.

Üzücü Son

Durumun 112'ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Kadriye Yıldırım'ın yaklaşık 3 gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı'nın da olay yerine geldiği sırada, olay yeri inceleme ekipleri incelemelerini başlattı. Kadriye Yıldırım'ın cenazesi, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Yangınla ilgili soruşturma devam ederken, Kadriye Yıldırım'ın ölümünün de kesinleşmesi ile bu trajik olayda hayatını kaybeden kişi sayısı üçe yükselmiş oldu.