Muğla Haberleri

Ülkü Ocakları’ndan Kızılay’a gıda kolisi yardımı

Muğla Ülkü Ocakları, Ramazan ayı dolayısıyla Türk Kızılayı Menteşe Şubesi’ne gıda kolisi yardımında bulundu. Kızılay Menteşe Şube Başkanı...

Muğla Ülkü Ocakları, Ramazan ayı dolayısıyla Türk Kızılayı Menteşe Şubesi’ne gıda kolisi yardımında bulundu. Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz ve Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kolileri ulaştırarak, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı.

Sinem Karakaya

Muğla Ülkü Ocaklarınca, Ramazan ayı dolayısıyla Türk Kızılayı Menteşe Şubesine gıda kolisi yardımında bulunularak, koliler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı. Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz ve Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel kapı kapı dolaşarak, vatandaşlara kolileri teslim etti.

Ayrıca, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilere de gıda kolisi ulaştırıldı.

Yaşanılan zor süreçte birlik ve beraberliğin önemine değinen Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, “ Muğla Ülkü Ocakları olarak Türk Kızılayı Menteşe Şubemize bağışladığımız gıda kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve üniversitemizde eğitim gören Azerbaycanlı öğrenci kardeşlerimize, Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanımız Kenan Gürbüz ve Kızılay gönüllüsü arkadaşlarla birlikte ulaştırdık. Bu anlamlı çalışma için Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanımıza ve gönüllü kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.