Muğla Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Muğla’da

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Muğla’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bakanlığının Muğla’da yürüttüğü projeleri...

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Muğla’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bakanlığının Muğla’da yürüttüğü projeleri yerinde inceledi. Karaismailoğlu, Kötekli Kavşağı’nda incelemeler yaparak, projeler hakkında bilgi aldı.

Sinem Karakaya

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak için Muğla’ya geldi. Ankara’dan Milas-Bodrum Havalimanı’na iniş yapan Bakan Karaismailoğlu, ilk olarak Milas'ta ilçe hastanesine giden yolda yapılacak kavşak projesi ile Yatağan-Milas karayolunda devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. Daha sonra Yatağan Şehir Bulvarı'na geçerek incelemelerine devam eden Bakan Karaismailoğlu, Kötekli Kavşağı’nda projeler hakkında bilgiler aldı.

Muğla halkının yaşam kalitesini yükseltecek projeleri incelemek üzere kente geldiklerini belirten Karaismailoğlu, “Artık biz ne yaptığımıza değil, ne yapacağımıza bakıyoruz. Bir an önce projelerimizi tamamlayıp, milletimizin hizmetine sunma çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

Devam eden projeleri en kısa zamanda bitirip, Muğlalıların hizmetine sunmanın çabası içerisinde olduklarını vurgulayan Karaismailoğlu, bundan sonra da Muğla’nın ihtiyacı olan projeleri zamanında yapmak üzere çalışacaklarını dile getirdi.

“MUĞLA-KALE KARAYOLUNUN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ TAMAMLANACAK”

Muğla-Kale karayolunun büyük bir bölümünün bu yıl içinde tamamlanacağını açıklayan Bakan Karaismailoğlu, “Muğla-Kale arasının önemli bir kısmını inşallah bu yıl bölünmüş yol olarak tamamlayacağız. Onunla ilgili şantiyede incelemelerimizi yaptık. Aynı zamanda Muğla genelinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız olarak yaptığımız yatırımlar ile ilgili gerekli incelemeleri, istişareleri sayın milletvekillerimiz, Valimiz ve il başkanımız ile birlikte değerlendirdik. Önemli projelerimizin inşallah yakında faaliyete geçmesi milletimizin hizmetine geçmesi için önemli görüşmeler yaptık, önemli kararlar aldık. Ulaştırma altyapı projeleri hep yapıldığı yerde bir yatırım değil, sadece bir yol değildir. Gittikleri yere hareketlilik getirir, canlılık getirir, istihdamı arttırıyor, turizmi arttırıyor. Muğla bölgesinde yaptığımız yatırımlar da aynı şekilde. Buradaki gerek istihdamı, gerek üretime, ticarete, tarıma en önemlisi turizme olan katkıları çok fazla. O yüzden Muğla ve bölgede Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi buradaki yatırımlarımıza da çok önem veriyoruz. Titizlikle takiplerini yapıyoruz. Yine Muğla bölgemizde de projelerimiz peyderpey bitiyor. İnşallah Muğla’daki kardeşlerimize, hemşehrilerimize onlara yakışan projeler ile daha sık sık bir araya gelip, onlarla istişare edeceğiz, onların hizmetine sunacağız” dedi.

Kötekli Kavşağı’ndaki incelemelerin ardından Denizli Kale Yolu Şantiye ziyareti ve Karayolları Müdürlüğü’nden brifing alan Bakan Adil Karaismailoğlu, Ula ve Köyceğiz’deki incelemelerin ardından Muğla’dan ayrıldı.

Bakan Adil Karaismailoğlu’nun Muğla’daki programlarına Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan ile kurum müdürleri eşlik etti.