Muğla'nın 4 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi? Muğla'nın 4 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi?

Araç muayene istasyonu TÜVTÜRK'ün araç muayene fiyatının yüksek olduğunu belirten araç sahipleri isyan etti. Sosyal medya üzerinden hızla tepkiler büyürken, vatandaşlar “Bu haksızlığa son verilsin, makul fiyata çekilsin” dedi.

Sinem Korkmaz

Araç muayene istasyonu TÜVTÜRK'ün muayene fiyatlarının yüksek olması araç sahiplerini çileden çıkardı. Vatandaşlar, “TÜVTÜRK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor. Oh ne güzel ne ala” diyerek duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterdiler.

Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımların tamamı şu şekilde, “TÜVTÜRK 10 dakikalık muayene 422 TL. Onarım yok tamirat yok paranın kazanılması bu kadar kolay mı? Bir bardak soğuk su ikramı ne de çay ikramı var. Oh ne güzel ne ala, özel hastanede profesör muayenesinden pahalı. Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin. Bu bedelin yarısına indirilmeli.”

Editör: Gazete Muğla