Muğla'da kadın olarak ilk Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğini faaliyete geçiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol Güngördük yeni kliniğinde hasta kabulüne başladı.

Sinem Karakaya

Muğla Menteşe'de ilk olarak Muğla Devlet Hastanesi ve ardından Özel Yücelen Hastanesi'nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol Güngördük, Üntaş Rezidansta açtığı tam donanımlı poliklinik ile hastalarını kabul ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı alanındaki son teknolojiye sahip ekipmanlarla donatılan poliklinik haftanın altı günü 09:00 - 19:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Yeni poliklinikle ilgili bilgi aktaran Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol Güngördük, Muğla’da ilk kez bir kadın hekim tarafından bu alanda poliklinik açılmasının da bir ilk olduğunu kaydetti. Dr. Güngördük, “Toplumun yapı taşlarından biri olan kadının sevdiklerine verdiği önem kadar kendine de önem vermesi gerekir. Bu nedenle düzenli olarak jinekolojik muayenelerini yaptırması ve sağlığını koruması çok önemli. Geçtiğimiz aylarda ekibimizle birlikte Muğla'da ilk kez gerçekleştirdiğimiz ve yoğun bir katılım aldığımız doğuma hazırlık eğitimlerine kliniğimizde devam ediyoruz. Her ay doğum psikoloğumuz, yoga eğitmeni ve özel ebemiz ile ekip olarak anne ve baba adaylarına keşkesiz doğum öyküsü yazabilmeleri için yardım ediyoruz. Doğuma hazırlık eğitimlerimiz ve yoga seanslarımız 13-14 Ağustos tarihlerinde başlayarak her ay düzenli olarak devam edecek. Ayrıca Türk toplumunda çok sık görülen Vajinismus (ilişkiye girememe) rahatsızlığı da seanslar şeklinde kliniğimizde tedavi edilmektedir. Böylece tedavisi çok kolay olan ama evlilikleri sonlandırabilen bu olaydan da çiftleri kurtarıyoruz. Kadın hastalıkları ve doğumla ilgili her türlü problemde hastalarımızın yanındayız” dedi.

Özgü Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği açıldı

ÖZGÜ ÇELİKKOL GÜNGÖRDÜK KİMDİR?

MUSKİ açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak! MUSKİ açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak!

Muğlalı olan Özgü Çelikkol Güngördük, Muğla Anadolu Lisesi mezunu. Daha sonra Cerrah Paşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimi aldı. Kadın doğum uzmanlığını Bakırköy Doğum Evi’nde (Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi) tamamladı. Mardin Kızıltepe’de 2 yıl zorunlu görevini yapan Güngördük, İzmir’de Bornova Türkan Özilhan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Daha sonra Muğla’ya tayin olan Özgü Çelikkol Güngördük, 2 yıl Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra 3 yıl Özel Yücelen Hastanesi’nde görev yaptı. Şimdi ise Menteşe'de Üntaş Rezidans'ta açtığı kendi özel polikliniğinde hizmet veriyor.

Özgü Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği açıldı

Editör: Gazete Muğla