Tunç Soyer'den CHP Genel Başkanlığına Aday Olacak mı? Soyer'den ilk açıklama

Tunç Soyer'den CHP Genel Başkanlığına Aday Olacak mı? Soyer'den ilk açıklama
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanlığına aday olma iddialarına açıklık getirdi. Tele1'de katıldığı programda konuşan Soyer, böyle bir talebi olmadığını ancak bu görevin her CHP'li için gurur verici olduğunu ifade etti.

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP içindeki tartışmaların partiye zarar verdiğini belirterek, partinin iktidara odaklanması gerektiğini vurguladı. Ekonomik kriz ve hayat pahalılığı gibi konulara değinen Soyer, CHP'nin halkın umudu olduğunu söyledi.

KILIÇDAROĞLU- ALTAYLI POLEMİĞİ

Soyer, Kılıçdaroğlu'nun Fatih Altaylı ile yaşadığı polemiğe ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun "vatan haini" gibi ağır bir hakarete uğradığını ve buna karşılık verdiğini belirten Soyer, siyasi liderlerin bu tür durumlarla karşı karşıya kaldığında zorlandığını ifade etti.

Soyer, genel başkanlık konusunun kendisine yakıştırılmasının hoş olduğunu belirtirken, Kemal Kılıçdaroğlu ile bu konuyu konuştuklarını ve birlikte gülüştüklerini söyledi.

GENEL BAŞKANLIĞA ADAY OLACAK MI?

Tunç Soyer, CHP Genel Başkanlığına aday olma iddialarını reddederken, partinin birlik ve beraberlik içinde iktidara odaklanması gerektiğini vurguladı. Soyer, yaşanan iç tartışmaların yerine halkın sorunlarına çözüm üretmenin öncelikli olması gerektiğini belirtti.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.