Trump'a suikast girişiminden sonra Simpsonlar yine gündemde

Trump'a suikast girişiminden sonra Simpsonlar yine gündemde
ABD eski Başkanı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, Simpsonlar dizisinin yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, Simpsonlar dizisinin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Ancak sosyal medyada dolaşan Trump'ın ölümünü resmeden görselin kaynağının farklı olduğu ortaya çıktı.

vvvvv.jpg

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından, dünyaca ünlü animasyon dizisi Simpsonlar, yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizinin bir bölümünün Trump'a yönelik suikast girişimiyle ilişkilendirildiği iddiaları hızla yayıldı. Yapılan araştırmalarsa, iddiaların doğru olmadığını ortaya çıkardı.

Teyit.org'un haberine göre, Trump'ın ölümünü resmeden ve Simpsonlar dizisinde geçtiği iddia edilen görselin aslında 2017 yılında Babadun adlı İspanyolca bir YouTube kanalında yayınlandığı belirlendi. Bu görsel, videonun 1 dakika 2. saniyesinde yer alıyor. Aynı görsel, 2020 yılında Trump ve eşi Melania Trump'ın koronavirüs rahatsızlıkları sırasında tekrar dolaşıma sokulmuştu.

Trump'la ilişkilendirilen başka bir bölümde de Springfield kasabasında, kasabanın isminin yer aldığı tepedeki bir açılış konu ediliyor. Bu bölümde yaşanan olaylar da, suikast girişimiyle benzerlik taşımıyor.

Kaynak:Karar.com

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.