Kan donduran olay! Eşine tecavüz ettirip görüntülerini çekti!

Kan donduran olay! Eşine tecavüz ettirip görüntülerini çekti!
Fransa'da yaşayan Dominique P.'nin, eşine 10 yıl boyunca düzenli olarak cinsel saldırılarda bulunmak ve bunlara birçok erkeğin katılmasını organize etmekle yargılandığı dava ülkede gündem oldu. Polis, yürütülen soruşturma kapsamında 72 farklı erkeğin en az 92 tecavüz vakasına karıştığını tespit etti.

Fransa, dehşet verici bir cinsel suç olayıyla sarsıldı. 71 yaşındaki Dominique P., eşi Gisele P.'yi defalarca uyuşturup bilincini kaybettirdiği ve internet üzerinden tanımadığı erkekleri evine davet ederek ona tecavüz ettirdiği iddialarıyla karşı karşıya.

Kan donduran olay, Eylül 2020’de Dominique P.'nin bir alışveriş merkezinde kadınların etek altını gizlice çekerken yakalanmasıyla ortaya çıktı.

EŞİNE AİT BİLİNÇSİZ HALDE ÇEKİLMİŞ YÜZLERCE FOTOĞRAF VAR

Olayın araştırılması sırasında, Dominique P.’nin bilgisayarında eşine ait, kadının bilinçsiz olduğu fark edilen yüzlerce fotoğraf ve video bulundu. Bu görüntülerin, çiftin evinde yaşanan çok sayıda cinsel saldırıyı gösterdiği iddia ediliyor. Saldırıların 2011 yılında başladığı düşünülüyor.

İTİRAF ETTİ

Sapık kocanın yargılanmasına başlanıldı. Dominique P., Sanık, bu saldırıları kaydettiğini itiraf etti.

Dominique P., eşi üzerinde on yıldan beri sistematik bir şekilde cinsel saldırıda bulunmak ve birçok erkeği de bu saldırılara katılmaları için organize etmek suçundan yargılanıyor.

72 ERKEK 92 KEZ TECAVÜZ VAKASINA KARIŞTI

BBC’nin haberine göre kadının avukatları, müvekkillerinin bu süreçte yaşananlardan tamamen habersiz olduğunu ifade etti. Polis, yürütülen soruşturma kapsamında 72 farklı erkeğin en az 92 tecavüz vakasına karıştığını tespit etti. Bu kişilerin 50’sinin kimlikleri belirlenerek yakalandı ve Dominique P. ile birlikte yargılanıyor.

Kadın, 2020 yılında polisin bilgilendirmesi üzerine yaşananlardan haberdar olurken bu süreçte ilk kez bu saldırıların video kayıtlarını izleyecek.

Dominique P., eşine yönelik sistematik cinsel saldırı suçları ve birçok erkeği bu suçlara dahil etme suçlamalarıyla karşı karşıya. Davada sanığın, 1991 yılında işlenen bir cinayet ve tecavüz suçlamasıyla da yargılandığı belirtildi. Fransa’da büyük yankı uyandıran dava, adli süreç boyunca büyük bir dikkat takip edilecek.

Kaynak:BBC

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.