ATM’ler değişti! Artık bu belgeyi getirmek şart oldu ATM’ler değişti! Artık bu belgeyi getirmek şart oldu

Tepeli, “Genel Merkezimiz tarafında Ankara’ya çağırılarak tarafıma Menteşe Adayımız olarak benim düşünüldüğüm, sabah adaylaştırılmam ile ilgili yazının yazıldığı ifade edilmiş ve bu beni çok mutlu etmişti. Ancak ertesi gün adaylar açıklanırken benim adım yerine şimdiki adayımızın isminin açıklanması Sayın Süleyman Demirel’in, ‘Siyasette 24 saat uzun bir zamandır’ sözünün ne kadar doğru bir tespit olduğunu bir kez daha hatırlattı” dedi.
Muğla’da önceki dönem Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası’nın şube başkanlığı görevini yürüten Nazlı Tepeli, CHP’den Menteşe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmuştu. Ancak Tepeli, aday gösterilmedi.
Adaylığa Gonca Köksal’ın atanmasının ardından teşekkür mesajı yayınlayan ve sürece ilişkin açıklama yapan Tepeli, aday adayıyken genel merkez tarafından çağırıldığını ve kendisine adaylaştırılması için yazısının yazıldığının ifade edildiğini söyledi.
Tepeli, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Çok kıymetli Parti Ailem, arkadaşlarım, Menteşe’de yaşayan ve Menteşeli olan hemşehrilerim; CHP Menteşe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımın başladığı 28 Kasım 2023 tarihinden, Genel Merkezimizin Belediye Başkanı adayımızı atamasına kadar geçen aday adaylık sürecim boyunca bana inanan, yanımda olan Demokratik Kitle Örgütleri, Sendikalar, Meslek odaları ve Muhtarlarımız ile desteklerini esirgemeyen arkadaşlarım hemşehrilerim ve partili aileme, adaylık açıklamamda, projelerimin tanıtımında ve saha çalışmalarımda yanımda olan Yenigün Gazatesi, Mabolla Medya, Muğla Gazetesi,Muğla Haber Gazetesi, Muğla postası, Hamle Gazetesi ve emekçi Muhabirleri ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ne, ayrıca Köşe Yazarlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Bu süreçte, CHP Menteşe Belediye Başkan aday adayı olan 4 kadın, 5 erkek toplam 9 aday adayından bazılarımızın ismi Menteşe Belediye Başkan adaylığı için ön plana çıkmış olsa da son hafta Genel Merkezimiz MYK ve PM tarafından Muğla adaylarının açıklanmasından bir gün önce Genel Merkezimiz tarafında Ankara’ya çağırılarak tarafıma Menteşe Adayımız olarak benim düşünüldüğüm, sabah adaylaştırılmam ile ilgili yazının yazıldığı ifade edilmiş ve bu beni çok mutlu etmişti. Ancak ertesi gün adaylar açıklanırken benim adım yerine şimdiki adayımızın isminin açıklanması Sayın Süleyman Demirel’in ‘Siyasette 24 saat uzun bir zamandır’ sözünün ne kadar doğru bir tespit olduğunu bir kez daha hatırlattı.
“ADAY ARKADAŞIMI TEBRİK ETMEK İÇİN ARADIM ”
Genel Merkezimiz tarafından CHP Menteşe Belediye Başkan Adaylığına uygun görülen arkadaşımızın açıklandığı akşamda sosyal medya hesabımdan tebrik ettim. Ertesi sabahta telefonla tebrik etmek için aradım açmadı, dönmedi. Ben ilk parti, memuriyet sonrasında örgütlü mücadeleden gelen birisi olarak parti kararına saygı duyar arkasında durur üzerime düşeni yaparım. Partime bu süreçte başarılar diler, adayımızın Menteşe Halkı tarafından da Belediye Başkanlığına uygun görülmesini canı gönülden temenni ederim. Bana inanan, güvenen, yanımda olan, güzel şeylerin olacağına inanan, değişime inanan herkese tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kazanan Menteşe olsun. Kazanan Partimiz olsun. Her şey Menteşe için, her çaba Menteşe halkı için.”

Kaynak: HABER MERKEZİ