Muğla Haberleri

Tamer Mandalinci mazbatasını aldı

Bodrum Belediye Başkanlığına seçilen Tamer Mandalinci Bodrum Adliyesinde, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Engin Koç’tan mazbatasını aldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 57 oy alan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci mazbatasını aldı.

Bodrum Belediye Başkanı seçilen Tamer Mandalinci, geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan görevi devraldı.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, güzel bir kampanya süreci yönettiklerini kaydederek “31 Mart’tan beri sadece Bodrum’da, Muğla’da değil bütün Türkiye’de vatandaşlarımızın yüzünde mutlu bir tebessüm var. Biz sevince hasret kalmışız. 31 Mart’ta o mutluluğu ülkemize getirdik. Ve önümüzdeki ilk genel seçimde de tam anlamıyla bayramı yaşayıp hep beraber ülkedeki bu bizim silip attığımız, yok ettiğimiz, sandığa hapsettiğimiz kutuplaştırıcı ortamı bir daha bu topraklara girmemek üzere geldikleri gibi geri gönderiyor olacağız. Gençliğimizden aldığımız enerjiyle ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği, gençliğe hitabetten aldığım emirle ve vizyonla önümüzdeki 5 yılda siz değerli Bodrumlular için durmadan yılmadan yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

ARAS: “TAMER BAŞKANIMA DA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, “Bugün Bodrum Belediyemizde devir teslim töreni gerçekleştirdik. 5 yıl boyunca emek veren, Bodrum için canla başla çalışan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Tamer Başkanıma da yeni görevinde başarılar dilerim. 5 yıllık teşrik-i mesaimiz şimdi daha büyük amaçlarla ve hedeflerle işbirligi içinde ilerleyecek.” ifadelerini kullandı.