Gündem

Skoda’dan büyük indirim: Bu SUV sadece 1 milyon 328 bin lira…

Skoda indirim müjdesini verdi. Fiyatı 210 bin lira birden düşerek dikkatleri üzerine çekiyor! Bu SUV model otomobil sadece 1 milyon 328 bin lira...

KARAR’dan Tunacan Atalay’ın haberine göre; Skoda, başarılı SUV modeli ve Scala hatchback modelinde büyük indirimlere giderek otomobil severlere müjde verdi.

BÜYÜK İNDİRİM

Skoda'nın popüler SUV modeli, fiyatını 1.539.900 TL'den 1.328.900 TL'ye düşürdü. Bu indirim, otomobilseverler arasında büyük heyecan yarattı. Yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bu model, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

SKODA SCALA'DA CAZİP FİYAT

Skoda Scala modeli ise Mayıs ayında 1.248.900 TL'ye satılıyor. Yenilenmiş iç ve dış tasarımı, modern teknolojik donanımları ve artırılmış güvenlik özellikleri ile öne çıkan Scala, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Bu modelde yapılan indirim, kullanıcıların daha ekonomik seçeneklere yönelmesini sağlayacak.

TEKNOLOJİ VE GÜVENLİKTE YENİLİKLER

2024 Skoda Scala ve SUV modelleri, Matrix-LED teknolojili farlar, güncellenmiş LED grafiklere sahip stop lambaları ve yeniden tasarlanmış tamponlar gibi dış tasarım yenilikleriyle geliyor. İç mekânda ise standart 8 inç dijital gösterge paneli ve 8.25 inç dokunmatik ekran, yüksek donanım seviyelerinde ise 10.25 inç sanal kokpit ve 9.2 inç bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Ayrıca, USB-C portları ile daha hızlı şarj imkanı ve genişletilmiş güvenlik özellikleri de sunuluyor.

GÜÇLÜ VE VERİMLİ MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni modeller, 1.0 litrelik TSI motor ve 1.5 litrelik TSI motor seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu motorlar, hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleriyle, verimlilik ve performansı bir arada sunuyor.