Olay, 10 Ekim gecesi Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir otomobilde meydana geldi. Araçta yapılan aramada, arka koltukta ve bagajda büyük miktarda sentetik hap bulundu. Yapılan incelemelerde, bu hapların uyuşturucu niteliğinde olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri, aracın plaka sorgulaması sonucu sürücünün ve ruhsat sahibinin babası olduğu belirlenen G.E. ile oğlu A.E.'yi Konak ilçesindeki evlerinde gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise araçta bulunanlarla aynı türde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Bakanlık bir markayı daha ifşa etti: Bu marka dondurmayı yemeyin! Bakanlık bir markayı daha ifşa etti: Bu marka dondurmayı yemeyin!

Gözaltına alınan baba ve oğul, emniyetteki işlemlerinin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne sevk edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu büyük çaplı uyuşturucu operasyonu, İzmir'de uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Emniyet güçlerinin başarılı çalışması sayesinde büyük miktarda uyuşturucunun toplumdan uzaklaştırılması sağlandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: iha