Türkiye çapında etki yaratan, 10 ilin ise çok büyük şekilde yıkım yaşamasına sebep olan 2 büyük depremin ardından iş dünyası seferberlik ilan etti. Sinpaş Holding, Muğla’nın Marmaris ilçesi Kızılbük projesinin gerçekleştirildiği bölgeden, yaklaşık bin kişinin barınma ihtiyaçlarını karşılayacak yaşam konteynerlarını taşıyan 60 yardım tırını yola çıkardı.

Ayrıca İstanbul genel merkezden 18 bin adet termal battaniyeyi afet bölgelerine hızla iletmek üzere çalışmalara gerçekleştiriyor.

CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek

Sinpaş Holding tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sinpaş Holding olarak ülkemizde yaşanan depremlerin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Afet bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere yaklaşık 1000 kişinin barınma ihtiyaçlarını karşılayacak yaşam konteynerlarını taşıyan 60 yardım tırımızı Marmaris Kızılbük projemizden yola çıkarmaya başladık. Hatay Derince ‘de yaklaşık 1000 kişinin konaklayabileceği bir barınma noktası kuracağız.

Ayrıca İstanbul genel merkezimizden 18 bin adet termal battaniyeyi afet bölgelerine hızla iletmek üzere çalışıyoruz.

Başta AFAD olmak üzere ilgili devlet kurumları ile koordinasyon halinde yürüttüğümüz çalışmayla konteyner evlerimizin kurulması sonrası afetzedelerimizin gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere de her türlü destek sağlanacaktır.

Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor bölgede çalışan herkese kolaylıklar diliyoruz.”

Editör: Gazete Muğla