SICAKTAN BUNALAN DOMUZLAR, MARMARİS’TE SAHİLE İNDİ…

 MUHABİR
Muğla’nın Marmaris İlçesinde sıcaktan bunalan domuz sürüsü sahile indi. O anlar sahilde güneşlenen bir tatilci tarafından görüntülendi.

Sıcakların etkisiyle yaban hayatı da serinlemek için merkezlere inmeye başladı. Muğla’nın Marmaris ilçesinde domuz sürüsü sahile indi, o anlar sahilde güneşlenen bir tatilci tarafından görüntülenerek sosyal medya paylaşıldı.

Sıcak havaların etkisiyle yaban hayatı, serinlemek için şehir merkezlerine inmeye başladı. Marmaris sahiline inen domuz sürüsü, vatandaşların kameralarına yansıdı. Marmaris sahiline inen domuz sürüsü, vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde, domuzların sahilde dolaştığı görülüyor. Sahilde güneşlenirken domuzları çeken tatilcinin paylaşımı adeta rekor kırdı.
Muğla Marmaris'te yaşanan bu olay, sıcak havaların sadece insanları değil, yaban hayvanlarını da etkilediğini gösteriyor. Özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklar, yaban hayvanlarının su ve serin yer arayışına girmesine neden oluyor. Domuzlar gibi bazı yaban hayvanları, serinlemek için şehir merkezlerine ve sahillere inebiliyor.
VATANDAŞLAR ŞAŞKIN
Marmaris sahilinde domuz sürüsünü gören vatandaşlar ve tatilciler bu durumu şaşkınlıkla karşıladı. Birçok kişi, domuzları cep telefonlarıyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı. Yaklaşık 10 yaban domuzu çevredekilerin cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.
Muğla'nın Marmaris İlçesinde sık sık şehre inen domuzlar için çeşitli önlemler alınıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri mahalle dışlarına yemek bırakarak domuzların şehre girmesini engellemeye çalışıyor.

Bu haber toplam 176 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.