Muğla Haberleri

Seyahat kısıtlaması devam eden illerden Muğla’ya giriş yapılmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seyahat kısıtlaması kalkan illeri açıklamasının ardından Muğla Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada,...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seyahat kısıtlaması kalkan illeri açıklamasının ardından Muğla Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, seyahat kısıtlaması devam eden illerden Muğla’ya hiçbir şekilde giriş yapılmayacağı bildirildi.

Sinem Karakaya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seyahat kısıtlaması kalkan illeri Pazartesi günü açıkladı. Arasında Muğla’nın da bulunduğu 7 ilde seyahat kısıtlaması kalktı. Muğla Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, seyahat kısıtlaması devam eden illerden Muğla’ya hiçbir şekilde giriş yapılmayacağı bildirildi.

Muğla Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda seyahat kısıtlaması kaldırılan 7 ilden biri de Muğla. Salgının başladığı günden bugüne kadar evde kal çağrılarına uyarak, bu konuda destek veren tüm Muğla Halkına teşekkür ediyoruz. Her ne kadar Muğla seyahat kısıtlaması kaldırılan iller arasında yer alsa da seyahat kısıtlaması devam eden illerden Muğla’ya hiçbir şekilde giriş yapılamayacaktır. Coronavirüsle mücadelemiz devam etmekte olup, il giriş çıkışlarında denetim ve kontrollerimiz kararlılıkla sürecektir.”