Gündem

Pegasus, Adana'dan Bodrum'a Uçacak Yolcuları Mağdur Etti

Pegasus'un Bugün Saat 13.10'da Yeni Açılan Adana Çukurova Havalimanından Bodrum'a gerçekleştireceği PC3620 Cukurova-Bodrum uçuşunu ard arda operasyonel nedenlerle gecikmeli olarak yapılacağını açıklayınca, havalimanında bekleyen yolcular mağdur oldular.

Gazetemize ulaşan çok sayıda Bodrum yolcusu, Pegasus'un Bugün Saat 13.10'da Yeni Açılan Adana Çukurova Havalimanından Bodrum'a gerçekleştireceği PC3620 Cukurova-Bodrum uçuşunu ard arda operasyonel nedenlerle gecikmeli olarak iptal etmesinin kendilerini mağdur ettiğini söylediler.

Muhabirimiz Kenan Gürbüz’e konuşan yolcular şunları söylediler:

“İnsanlar saatlerdir havalimanında. Pegasus Müşteri hizmetleri görevlileri yolculara yardımcı olmuyor. Yolcularla zaman zaman görevliler arasında gerginlik yaşanıyor. Yolculara uçuşun neden 16.35’e alındığını açıklayamıyor. Daha kısa bir süre önce hizmete alınan havalimanında görevli polisler vatandaşlara yardımcı oluyorlar. Pegasus’un bu uçuşu gerçekleşmeyecek veya çok gecikecekse, insanların Pegasus tarafından bilgilendirilmesi lazım. Bugün herkes burada mağdur edildi, İnsanlar işlerine geç kaldı. Yarın sabah okula gidecek çocukları olan aileler var. Ulaştırma Bakanlığı yaşanan bu mağduriyetle ilgili gereğini yapmalı” dediler.

Bu arada, mağdur olan yolcuların şikâyetlerine dönüş yapmayan Pegasus müşteri hizmetlerine de tepki olduğu görüldü.