Muğlaspor’un başarılı oyuncuları Ozan Sol ve İnan Karabulut ile file bekçisi Hasan Çelebi Altınordu’ya transferlerinin ardından eski takımlarına moral olması için baklava ikram etti. Takım’a bir tepsi bakalava alan üçlü, Muğlaspor Kaptanı Gökhan Kabayele’de başarılar diledi.

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Muğlaspor’un geçtiğimiz dönem 2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olmasında büyük katkısı olan Ozan Sol, İnan Karabulut ve Hasan Çelebi Altınordu’ya transferlerinin ardından eski takımlarına baklava ikram etti.

Muğlasporun yeni Antrenörü Sabri Dinçer yönetimindeki takımın Ortaköyde’ki antrenmanlarını ziyaret eden sporcular eski takım arkadaşları sohbet ederlerken hasret giderdiler.

Yeni sezonda Altınordu forması giyecek olan üçlü, gönüllerinde Muğlaspor olduğunu ve takıma moral olması için baklava aldıklarını belirttiler. Ozan Sol, İnan Karabulut ve Hasan Çelebi, “Bizim için Muğlaspor’un önemi değeri çok farklı. Bizim yetiştiğimiz kulüp olmasının yanı sıra doğduğumuz yerin takımı olması da bizi Muğlaspor’a bağlıyor. Bu yüzden eski takımımıza böyle bir jest yaparak sezon öncesi bizden onlara küçük bir motivasyon olsun istedik. Bizler bundan sonra Altınordu forması ile mücadele edeceğiz. Muğla’yı burada temsil edeceğiz. Altınordu formasının da hakkını sonuna kadar vereceğiz” şeklinde konuştular.

Muğlaspor Kaptanı Gökhan Kabayel, “Uzun süredir beraber top koşturduğum arkadaşlarımın Altınordu’ya profesyonel bir lige çıkmaları beni mutlu etti. Böyle bir jest yapmaları takımımız için çok önemli bu yüzden bizlere verdikleri destekler için onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Gazete Muğla