Neval ÇOLAK- Prof. Dr. Ozan Bahar Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde kitap tanıtım ve ilk söyleşi programını gerçekleştirdi.  Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşide Bahar, “Vazgeçme” kitabının hikâyesini anlattı.

Kişisel Gelişim kategorisinde, Türkiye’de bir Türk yazarından çıkan ilk kitap Vazgeçme ’nin yazarı Prof. Dr. Ozan Bahar, “Bedenin Ayağa Kalkamıyorsa Ruhunu Çıkar” diyerek kitabını ve yaşam hikâyesini ele alarak, umudun, vazgeçmemenin, mücadelenin, sabrın ve hepsini de içine alan sevginin daima iz bıraktığını ifade etti.

MUSKİ açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak! MUSKİ açıkladı: Saatlerce su kesintisi olacak!

Prof. Dr. Ozan Bahar‘ın “Vazgeçme” adlı kitap tanıtım ve söyleşi etkinliği Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, üniversiteli öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Söyleşiden önce açılış konuşması yapan Prof. Dr. Ozan Bahar; “Son beş yıldır sürekli il dışında konuşmalar yapıyorduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Bey kitap çıktıktan sonra Muğla’mızda böyle bir söyleşi düzenleyelim dedi. İnşallah bir gün motivasyon anlamında vazgeçmeyi konuşacağız. Çünkü insanlarımız hayata karamsar bakıyor. Hayatta inişler ve çıkışlarımız var ama bir sorun veya problemle karşılaşıldığı zaman ne yapmaları gerektiği konusunda çoğu zaman doğru hareket tarzını ortaya koyamıyorlar. İnşallah bugün buna ilişkin kısa bir sohbet edeceğiz.” dedi.

Editör: Gazete Muğla