Muğla Haberleri

Osman Gürün: “Ben Muğla’ya hizmet etmekten gurur duydum”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada aday olmayacağını açıklayan belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yaptığı hizmetleri sayarak görevinin bitmediğini ve Genel Merkezde kuracakları danışma masasında yer alacağını söylemesinin ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Özel grup toplantısına katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Grup toplantısında yaptığı konuşmada Osman Gürün’ün istese Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve devam edebileceğini vurgu yapan Özgür Özel, ancak Gürün’ün her siyasiye nasip olmayacak şekilde veda ettiğini söyledi.

“HAYATIMI BU GÜZEL MEMLEKETE ADAMAKTAN GURUR DUYDUM”

Özgür Özel’in konuşmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün açıklama yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün yaptığı açıklamada, “Ben Muğla’ya hizmet etmekten, hayatımı bu güzel memlekete adamaktan gurur duydum.

Bana bu fırsatı ve görevi veren tüm hemşehrilerime, bu onuru bana yaşatan kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partimize Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.